side_banner

nyheder

Tillykke til Kingmax Alices søn Guo for at have bestået optagelsesprøven


Indlægstid: 26-jun-2023

Tillykke til Kingmax Alices søn Guo for at have bestået optagelsesprøven

Hos KINGMAX har vi haft det privilegium at være vidne til Xiao Guos vækst og udvikling som en flittig og talentfuld professionel.
Vi vil også gerne anerkende den enorme støtte og opmuntring, som Xiao Guos familie har givet gennem hele hans uddannelsesrejse.Deres urokkelige tro på hans evner og deres konstante vejledning har uden tvivl spillet en central rolle i hans præstationer.Vi udtrykker vores dybeste taknemmelighed til dem for at have plejet hans talenter og hjulpet ham med at nå denne betydningsfulde milepæl.

Da Xiao Guo påbegynder dette nye kapitel af sin uddannelsesrejse, er vi overbeviste om, at hans succes i optagelsesprøven kun er begyndelsen på en lys og lovende fremtid.Den viden og de færdigheder, han har tilegnet sig, vil tjene som et solidt grundlag for hans videre studier og hans fremtidige faglige bestræbelser.

Desuden tjener Xiao Guos præstation som en inspiration for os alle hos KINGMAX.Det er et vidnesbyrd om det exceptionelle talent og kapaciteter i vores organisation.Vi sætter en stor ære i at fejre vores kollegers resultater, og Xiao Guos succes fylder os med en følelse af glæde og motivation.

På vegne af hele KINGMAX-teamet lykønsker vi endnu en gang Xiao Guo med hans enestående præstation ved at bestå optagelsesprøven på universitetet.Vi ønsker ham fortsat held og lykke i alle hans fremtidige bestræbelser, både akademisk og professionelt.Må han fortsætte med at skinne klart og inspirere andre med sin beslutsomhed, intellekt og urokkelige engagement i ekspertise.

1

 

2

 

3